Vår virksomhet er knyttet til bearbeiding av metaller samt produksjon av komponenter, halvfabrikater og hele stålkonstruksjoner.

Siden 1985 har firmaet hele tiden vokst og utviklet seg, og det holder nå en ledende posisjon innen allsidig bearbeiding av stål. Arbeidsstokken består av over 50 personer som er handlingsklare 24 timer i døgnet. Maskinparken vi disponerer lar oss utføre praktisk talt enhver operasjon knyttet til bearbeiding av stål. Vi betjener et par hundre ordrer hver måned.

Et bredt utvalg av kunder fra ulike bransjer sikrer oss mangfold av tjenester. Vi realiserer oppdrag som går ut på utføring av elementer til belysningslamper, elementer av interiør utstyr, komponenter til ventilasjonsanlegg. Vi leverer både elementer og hele produksjons- og monteringslinjer. Vi utfører maskin- og utstyrsdeler. Sist, men ikke minst, realiserer vi krevende og kompliserte kontrakter for offshore-, bil- og militærindustri.

Finnes det noe som lar seg lage av stål – vi kommer til å lage dette.

Vår filosofi er å fort reagere på kundens behov, både når det gjelder forberedelse av tilbud, kundeservice, og levering av et ferdig produkt.

uslugi-obrobki-stali-wandtke-grupa